Fragt, levering og returnering

  • Levering/fragt: 0Kr.

  • Leveringstid: 2-5 hverdage

  • Fortrydelsesret: 14 dage

Vi behandler din bestilling så hurtigt som muligt og du vil modtage en e-mail med en forsendelsesbekræftelse, så snart vi har afsendt din bestilling.

Dine varer sendes med Post Nord. Du vælger selv om du vil have dine varer sendt til en adresse eller om du vil afhente dine varer på et posthus eller i pakkeboks. Ønsker du express levering, skal du selv betale fragten.

Hvis du fortryder købet kan du sende varerne retur og vælger du den billigste forsendelsesmulighed, betaler vi fragten.

Alle priser er inkl. 25% moms.

Du har altid 2 års reklamationsret fra den dag, du har modtaget din vare. Du kan altså klage over dit produkt, hvis du - op til 2 år efter købet - finder fejl og mangler, der ikke skyldes slid eller uagtsomt brug.

Hvis du har taget varen i brug ud over hvad der er nødvendigt for at konstatere varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde.

Ønsker du at sende varen retur skal du udfylde den vedlagte returseddel og sende varen til nedenstående adresse.

ENIGMA Butik
Øster Allé 1
2100 KBH Ø
Danmark

Du kan også bytte og returnere dine varer i vores fysiske butik på Øster Allé 1, 2100 KBH Ø. Husk at medbringe din ordrebekræftelse.

Der er mulighed for at få sat byttemærke på varer købt på ENIGMA Online DesignMarked, så modtager kan bytte varen i vores fysiske butik uden ordrebekræftelsen. Det er dog ikke muligt at bytte og returnere skønhedsprodukter med brudt plombering. Vi tilbyder ikke ombytning af varer, hvis du sender en bestilling retur, men refunderer beløbet til det anvendte betalingskort og du vil derefter kunne placere en ny bestilling.

ENIGMA DesignMarked tager forbehold for tastefejl, prisfejl, udsolgte/udgåede varer samt leveringssvigt fra vores leverandører. Ved produkter med særlige leveringsvilkår, vil disse være oplyst på produktsiden for den pågældende varer.

Du skal være 18 år for at handle hos ENIGMA.

Betaling og korttyper

Når du køber en vare på Online Designmarked kan du betale med følgende typer betalingskort:

  • VISA/Dankort

  • VISA

  • Mastercard

  • Union Pay

  • JCB

  • American Express

 

Data- og fortrolighedspolitik

Vi opbevarer dine data iht. årsregnskabsloven - dvs. i 5 kalenderår efter dit seneste køb. Herefter slettes data og evt. fysiske bilag makuleres. Hvis du har sagt ja til at modtage et af vores nyhedsbreve opbevares oplysninger til brug for disse indtil du beder os om at slette dem. Data opbevares i sikre datacentre i hos hhv. VK Data og eBit Multihouse. Vi hverken sælger eller videregiver dine oplysninger til tredjepart uden din accept. 

Kontakt

Har du spørgsmål er du altid velkomment til at kontakte vores venlige og imødekommende personale.

Tlf.: +45 3341 0900

E-mail: museum@enigma.dk

CVR: 19286592